Számítástechnikai szolgáltatások  

Kis-és közepes vállalkozások, illetve magánszemélyek informatikai hátterének (komplett gépek, alaplapok, processzorok, winchesterek, videokártyák, monitorok, CD/DVD olvasók és írók, hangkártyák és hangfalak, hálózati kártyák és hálózati eszközök, modemek, faxmodemek, digitális fényképezőgépek, nyomtatók és tartozékaik, szkennerek,szünetmentes tápegységek, különböző számítástechnikai alkatrészek és kellékek vagy szoftverek) biztosítása és az ehhez szorosan kapcsolódó szervizfeladatok ellátása, illetve szaktanácsadás.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzati Hivatal, Nyíregyháza

Városi Önkormányzat, Nyíregyháza

A Magyar Madártani Egyesület Monitoring Központja, Nyíregyháza

Informatikai hálózatok és rendszeradminisztráció

A számítástechnika, és a telekommunikáció robbanásszerű fejlődése következtében ma már minden vállalkozás, cég, iroda elengedhetetlen kelléke a számítógép, és a telefon. Ezeknek az eszközöknek a hatékonyabb felhasználását és az egyre népszerűbb Internet elérésének a lehetőségét tudjuk megteremteni egy megfelelő hálózat kiépítésével.
Ez az un. lokális hálózat képes kiszolgálni a cég teljes belső telefonos, és számítógépes adatforgalmát, valamint a kifelé, illetve a befelé irányuló forgalmakat is. Egy cég működését egy jól megtervezett rendszer jelentős mértékben megkönnyíti, átláthatóbbá, és hatékonyabbá teszi. Lehetőség van arra, hogy egy munkán egyszerre több alkalmazott dolgozhasson, távoli munkavégzésre, több egymástól távol lévő csoport közös munkavégzésére, a telefonos, internetes költségek kontrolálására, csökkentésére.
Mivel a hálózatok megtervezése egy rendkívül összetett folyamat (ismertetni kell a megrendelővel a lehetőségeket, figyelembe kell venni a felhasználó igényeit, a telepítés helyének adottságait, meglévő eszközök illeszthetőségét... stb.), ezért minden ajánlatot több konzultáció, és helyszíni szemle előz meg. Az így többszörös visszacsatolással megtervezett, és kivitelezett hálózat felesleges elemek és költségek nélkül a későbbi fejlesztések, bővítések lehetőségével maximális teljesítménnyel lesz képes kiszolgálni a felhasználók igényeit.

Cégünk szakemberei több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek ezen a téren. Az általunk használt, és telepített technikai eszközök magas minősége, valamint a szakembereink által végzett színvonalas munka garantálja a rendszer magas rendelkezésre állását és a működés biztonságát.

Vállaljuk cégének informatikai hálózatának kiépítését az Ön igényeihez leginkább igazodóan.
A számítógépes hálózat révén hatékonyabb, gyorsabb munkavégzés jöhet létre. Minden hálózatba kötött gép hozzáférhet az Internethez, e-mailekhez, és kialakíthat belső levelezőhálózatot is. Állományait megoszthatja, így azokhoz minden arra jogosult munkatársa a saját gépéről kényelmesen és gyorsan elérhet. A levelezőszerver (mailserver) installálását, üzemeltetését, javaslattételeket gazdaságossági szempontból Proxy szerver üzemeltetést, installálást (Pl: internetmegosztás), webszerver-kialakítást és üzemeltetést.

Szerverépítés esetén javaslatokat tudunk tenni helyzetfelmérés után.
Elsősorban linux szerverek kialakítását támogatjuk az internet felé biztonsági okokból, de szükség/igény esetén Windows NT/2000 szervereket is installálunk adatbázisokhoz, és/vagy MS Exchange levelező rendszert üzemeltetünk.
Internetes biztonság kialakítását (firewall - tuzfalak létrehozása és adminisztrációja) adatbázis szerver felügyeletet

Az általunk forgalmazott eszközök, berendezések a teljesség igénye nélkül:
Telefon alközponti rendszerek: Panasonic, 3COM
Hálózati aktív eszközök 3COM, KTI
Hálózati kábelezési rendszerek Rittal, Siemens, IBM, Acome, Pandurit

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Önkormányzati Hivatal, Nyíregyháza

Városi Önkormányzat, Nyíregyháza

A CIB Bank Rt. Nyíregyházi fiókjának struktúrált informatikai hálózata optikai kiegészítokkel (200 végpont)

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Közlekedési Felügyelet, Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Védelmi Titkárság, Nyíregyháza

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Ellátó Szervezet, Nyíregyháza

Nyírinköz Kft Titkárság, Nyíregyháza

Békés Megyei Önkormányzati Hivatal

Polgármesteri Hivatal, Apagy

Lippai János Mezőgazdasági Szakközépiskola, Nyíregyháza

Vasvári Pál Szakközépiskola, Nyíregyháza

Szocio-East Egyesület, Nyíregyháza

Apagy Sport Egyesület

Máv Informatika Kft.

 
GPS kommunikáció    

A GPS technológia ma már szinte mindenki számára elérhetővé vált. Azonban sokan nem tudják, hogy miként és hogyan alkalmazhatják a technológia adta képességeket a lehető legegyszerűbben és persze a leginkább pénztárca kímélő módon.

A PDA-k ebben segítenek, hiszen kézi célgépek vagy a gyári autós navigácós rendszerek árának töredékébe kerülnek, a használatuk egyszerű és akár hétvégi, gyalogos túrák alkalmával is használhatók!

 

Forgalmazott termékeink:

Hewlet Packard

Mitac Mio árlista

Qtek árlista

Grafikai tervezés  

Logok (emblémák), ikonok, piktogramok, kabalafigurák, plakátok (egyszerű tipografált, grafikai plakát, őriásplakát, display), szórólapok, cégbemutató katalógusok, termékbemutató prospektusok, leporellók vagy egyéb marketing-kommunikációt lebonyolító kiadványok, csomagolás (termékcsalád koncepcióterv, cimke, doboz/díszdoboz, csomagolópapír, reklámtáska), hirdetések, naptárak (fali, kártya, asztali, könyöklő, plakát) vagy egyéb nyomtatványok tervezése, illusztrációk (fekete-fehér vagy színes) készítése, illetve nyomdai kivitelezése A/1-es méretig, 4 vagy 6 szinnyomással.

Vállaljuk cégek, intézmények teljeskörű vizuális/grafikai arculatának (az alaparculat megtervezésétől - kb. 5-10 felhasználási terület - az annak teljes működési területére, minden külsô és belső vizuális megnyilvánulásra vonatkozó - embléma, emblémák rendszere, többféle embléma kapcsolata és kb. 20-70 felhasználási terület) kialakítását.

Végezetül - de nem utolsó sorban -, cégének reklámhordozókon (póló, baseball-sapka, reklámtoll, öngyújtó, kulcstartó vagyis bármilyen más, nyomható felülettel rendelkező reklámajándékon) való megjelenését is biztosítani tudjuk 2 színes tampon- és 6 színes szitanyomó géppel.

A Görland promóciós kiadványai

A Magyarország.hu kormányzati portál nyomdai arculata

A Magyar Madártani Egyesület Monitoring Központjának arculata

A Magyar Madártani Egyesület Monitoring Központjának kiadványai

Fornetti csomagolástervek
A ControlShift arculata :)
Webdesign és webprogramozás  

Szolgáltatásaink körét weboldalak tervezésével, elkészítésével és teljeskörű felügyeletével, fejlesztésével tesszük teljessé - vagyis - társaságok és magánemberek Interneten történő megjelenését teljes ügyintézéssel-, így cégének promóciós kiadványában megjelenő információk a világháló segítségével így bárki által elérhetővé válhatnak.
A site grafikai megjelenését animált képek (gif, png - például bannerek formájában), Flash vagy Director animációk tehetik látványosabbá, de az oldalon akár filmek és hanganyagok is elhelyezhetőek. Az is elképzelhető és kivitelezhető, hogy az oldalon cégének multimédiás bemutatója - akár változtatások és kompromisszumok nélkül - megjelenjen.

Az elkészült site lehet néhány oldal, ám az információk adatbázis (postgreSQL, MySQL) alapú dinamikus oldalakon is megjelenhetnek, fel és kihasználva a korszerű és egyre látványosabb megoldásokat lehetővé tevő kliens- és/vagy szerveloldali webes technológiák előnyeit és szolgáltatásait (java appletek, java scriptek, php, cgi). Ugyancsak ezeknek köszönhetően kérdőívek, vendégkönyv, internetes fórum, hírlevelek vagy az ügyfél által menedzselhető site is kivitelezhető.

Szükség esetén az elkészült oldalak hardware és software hátterét (web, ftp és adatbázis szerverek installálása és menedzselése) is biztosítjuk, illetve a kívánt domain név bejegyzésének adminisztrációját is elvégezzük.

Ha rendelkezik honlappal, egyszer és mindenkorra megszünnek az olyan problémái, mint például:
mit és mennyi információt írjak egy szórólapra ahhoz, hogy elérjem a hirdetéssel a célomat, és biztos, hogy a hirdetésem nem a kukában végzi ? Nem kell több oldalas faxot küldenem azért, hogy az összes tevékenységemről pontos képet kapjanak ügyfeleim.
Ne feledje! A honlapnak nem csak reklámértéke van, tájékozódási lehetőséget nyújt potenciális partnerei számára is!

Görland website

A Magyar Madártani Egyesület Monitoring Központja

A Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Virtuális Galéria

Szabolcs-Szatmár-Bereg megye népművészeti és művészettörténeti emlékeit bemutató website

I. Nemzetközi Exlibris Pályázat

Szivárványharcos sakkportál

MusicalSzínház website

GrundaGroup website

E-misszió website

ControlShift website :))

 
19' Hanns-G 19' TFT HU196DP

Tulajdonságok :
Kontrasztarány: 700:1, Fényerő: 250cd/m2, Látószög: 150°/135°, D-Sub, DVI bemenet, Beépített hangszóró (1x2W), Beépített tápegység

 

 

Akciós ár: 49.900 Ft

Pioneer DVD-RW 111D OEM

Interfész: E-IDE/ ATAPI
Támogatott lemezformátumok: CD-R/RW, DVD-R/RW +/-
2 rétegű lemezek támogatása Akciós ár: 8.432 Ft

NOD32 Vírusírtó Szoftver
NOD32 A NOD32 az egyetlen anti-vírus program a világon, amely az első Virus Bulletin tesztje óta (1998. május) nem engedett át vadon élő vírust.

Ár:11.700 Ft
   
Mozilla Firefox
Adobe Acrobat Reader 7
Macromedia Flash Player 8
Microsoft Media Player 10
Quick Time Player 7
A számla a legfontosabb bizonylata vállalkozásának, ezért legyen tökéletes!

Számlázó programjainkat a legkülönbözőbb igények szerint fejlesztettük. Szoftvereink az egyszerű szolgáltatás számlázástól, a vonalkódos, gyáriszámos készletnyilvántartó rendszerekig állnak rendelkezésére!
A ProviMax termékei
KerSzám Light
KerSzám Silver
KerSzám
SzámKisker
SzámNagyker
SzolgSzám
Mini-Raktár
Mini-Kalmár
Számla & Raktár
WebKer
WebTesz
WebCom
LabelMaster
Összehasonlítás

Chello light

 • Letöltési sebesség (max): 512 kbit/s
 • Feltöltési sebesség (max): 128 kbit/s
 • Havi forgalom: 5 GB
 • Havidíj: 4 750Ft-tól
 • 1 Chello standard

 • Letöltési sebesség (max): 1536 kbit/s
 • Feltöltési sebesség (max): 384 kbit/s
 • Havi forgalom: 15 GB
 • Havidíj: 5 990 Ft-tól
 • 1 Chello classic 2

 • Letöltési sebesség (max): 3072 kbit/s
 • Feltöltési sebesség (max): 512 kbit/s
 • Havi forgalom 30 GB
 • Havidíj: 8300 Ft-tól
 • 1 Chello plus 2

 • Letöltési sebesség (max): 6144kbit/s
 • Feltöltési sebesség (max): 1024 kbit/s
 • Havi forgalom 60 GB
 • Havidíj: 15360 Ft-tól
 • Ingyenes vírusszűrő és spam-szűrő szolgáltatás 2007.10.31-ig (SMART GUARD)
 •